CARNIVAL DRIFT WEEKEND 2023 – Drivepark
Κατηγορία
QR Code

Ημέρα

18 Φεβ 2023 - 19 Φεβ 2023

Ώρα

10:00 AM - 10:00 PM

CARNIVAL DRIFT WEEKEND 2023

Διήμερο DRIFT ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ γιατί μας το ζητήσετε και εμείς το υποσχεθήκαμε.

Το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ για δύο ολόκληρες μέρες DRIFT δράσης με αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Εισιτήριο  8€ η μέρα, 14€ και για τις δύο μέρες. Δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 14 ετών που θα φοράνε αποκριάτικη στολή.

Το μπαρ της πίστας θα προσφέρει καφέ, ποτό και φαγητό όλη την ημέρα, ενώ θα υπάρχει και ψησταριά με φρεσκοψημμένα σουβλάκια.

Το Drift θα χωριστεί σε δύο σέσιον, ένα πρωινό 10:00-14:00 και ένα απογευματινό 17:00-22:00 λόγω μεσημεριανής παύσης τις ώρες κοινής ησυχίας. Οι επισκέπτες μπορούν να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην πίστα ανα πάσα στιγμή αρκεί να έχουν μαζί το εισιτήριο με την σφραγίδα.

Στις 9 το βραδυ καθε ημέρας, θα γίνει κλήρωση δώρων από το DrivePark και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα δώρα. Για την διαδικασία συμμετοχής θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σύντομα ενώ για τους όρους συμμετοχής διαβάστε παρακάτω.

Στο χώρο θα υπάρχει μανταδόρος ελαστικών για την αλλαγή ελαστικών με μια μικρή χρέωση 5€/λάστιχο.

Συμμετοχή 80€ ανά οδηγό για την μια μέρα, 140€  και για τις 2 μέρες. Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να φέρουν πέντε άτομα χωρίς κόστος εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακάτω:

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ TOY ΔΙΉΜΕΡΟΥ ΕVENT ΜΕ ΤΙΤΛΟ “CARNIVAL DRIFT WEEKEND”

 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «Πολυανίδης Γεώργιος» και με διακριτικό τίτλο «Drivepark Circuit Thessaloniki» που εδρεύει στο Ρύσσιο (εφεξής αποκαλούμενη η «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει κλήρωση υπό τον τίτλο του εν λόγω άρθρου (εφεξής καλούμενος χάριν συντομίας ο «Κλήρωση»), σύμφωνα με την κατωτέρω διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στους τυχερούς τα περιγραφόμενα στο άρθρο δώρα και, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους, οι οποίοι θα δημοσιευθούν τόσο στον ιστότοπο (site) της Διοργανώτριας Εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.drivepark.gr, καθώς και στο facebook της Διοργανώτριας Εταιρείας, https://www.facebook.com/driveparkthessaloniki.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15)έτος της ηλικίας τους και εφόσον εκδόσαν εισιτήριο από την είσοδο στην πίστα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και όσοι δεν εκδόσαν εισιτήριο μονής ημέρας ή διπλής ημέρας.
 3. Διάρκεια κλήρωσης: Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στις 18,19-02-2023 στις 21:00.
 4. Η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται ως εξής: Με την άφιξη στην πίστα και την έκδοση του εισιτηρίου θα λαμβανεται λαχνός,διαφορετικού χρώματος για κάθε μέρα, που θα τοποθετείται σε κάλπη στο χώρο του μπαρ. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για είσοδο και τις δύο μέρες της εκδήλωσης θα τοποθετήσουν τον αντιστοιχο «λαχνο» κάθε μέρας στην αντιστοιχη κληρωτίδα.
 5. Όλες οι συμμετοχές θα τοποθετηθούν σε κλήρωσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 21.00, στο Drivepark το Σαββατο 18-02-2023 και την Κυριακή 19-02-2023 κατα την διάρκεια της εκδήλωσης και παρουσίας του κόσμου, και θα αναδείξει τον αριθμό των τυχερών που αναφέρονται στο άρθρο και οι οποίοι θα ειδοποιηθούν κατευθείαν μέσω της εκφώνησης στο χώρο της εκδήλωσης την εκάστοτε ημέρα.
 6. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα κερδίσουν τα δώρα που αναγράφονται στο άρθρο, κατόπιν επικοινωνίας στην πίστα για άμεση παραλαβή.
 7. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα επιμέρους στοιχεία των Δώρων π.χ. χρώμα, μορφή κ.λπ. Τα Δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Τα Δώρα παραλαμβάνονται από τους τυχερούς αυτοπροσώπως με την επίδειξη του αποκόμματος του «λαχνού».
 8. Οι τυχεροί έχουν δικαίωμα να λάβουν τα δώρα τους εφόσον βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης κατα την διάρκεια των κληρώσεων και παρουσιασουν το απόκομμα του λαχνού που αντιστοιχεί σε αυτόν τραβήχτηκε από την κληρωτίδα..
 9. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία και η συνεργαζόμενη, καθώς και οι μητρικές/θυγατρικές και εν γένει συνδεδεμένες αυτών εταιρίες, όπως και οι διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες προωθητικών ενεργειών που συνεργάζονται σ’ αυτή την προωθητική ενέργεια, δεν έχουν οποιαδήποτε ευθύνη ή υπαιτιότητα σχετικά με τυχόν επαγωγή σε φορολογία των Δώρων ή για οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες που θα προκύψουν σε σχέση με τα Δώρα που παρέλαβαν ή θα παραλάβουν οι τυχεροί.
 10. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία και ο Εκδότης καθώς και οι μητρικές/θυγατρικές και εν γένει συνδεδεμένες αυτών εταιρίες όπως και οι διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες προωθητικών ενεργειών που συνεργάζονται σ’ αυτή την προωθητική ενέργεια, καθώς και όλα τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και πληρεξούσιοι δεν θα φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη, άλλως, απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε τυχερού/νικητή για τυχόν τραυματισμό, απώλεια ή οποιαδήποτε ζημία προκύψει, ολικά ή μερικά, άμεσα ή έμμεσα από την αποδοχή, κατοχή, κατάχρηση ή χρήση ενός Δώρου ή τμήματος αυτού.
 11. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, να αναβάλει, να ματαιώσει ή/και να επαναλάβει οποτεδήποτε την κλήρωση, καθώς επίσης και να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους με σχετική ανακοίνωσή της μέσω του τύπου ή και με προφορική ανακοίνωση, για σπουδαίο, κατά την απόλυτη αυτής κρίση, λόγο ή αν αυτό επιβληθεί με δικαστική απόφαση ή απόφαση Διοικητικής ή Δημόσιας Αρχής. Ως σπουδαίος λόγος θεωρείται ενδεικτικά μεταξύ άλλων και η αδυναμία διεξαγωγής της κλήρωσης για τεχνικούς λόγος οφειλόμενους, είτε στη Διοργανώτρια Εταιρία, είτε σε τρίτους άμεσα εμπλεκόμενους, καθώς και οι λόγοι γενικά που οφείλονται σε αμέλεια τρίτων.
 12. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στη λήψη ή απώλειας συμμετοχών ή συμμετοχών που δεν ελήφθησαν ή δεν καταγράφηκαν για οποιοδήποτε λόγο κατά την περίοδο Διάρκειας της  κλήρωσης.
 13. Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση παρέχουν την συγκατάθεσή τους στη Διοργανώτρια Εταιρεία για την προβολή της κλήρωσης και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/ και του Διαδικτύου (Internet). Ειδικότερα, η Διοργανώτρια Εταιρεία ή/και ο Εκδότης δικαιούνται να δημοσιοποιήσουν με οποιονδήποτε πρόσφορο κατά την κρίση τους τρόπο τα ονόματα των τυχερών και να χρησιμοποιήσουν για διαφημιστικούς σκοπούς φωτογραφίες αυτών, φιλμς και βίντεο, καθώς και οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση των Δώρων, η δε συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.
 14. Οι Συμμετέχοντες, δια της συμμετοχής τους στην κλήρωση, παρέχουν την συγκατάθεσή τους στη Διοργανώτρια Εταιρεία, εφόσον αναδειχθούν νικητές:
 15. να δημοσιοποιηθεί το όνομα τους κατά την ανακοίνωση των νικητών αποτελεσμάτων της κλήρωσης μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/ και του Διαδικτύου (Internet) (συμπεριλαμβανόμενων των social media) και ιδίως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Διοργανώτριας (www.drivepark.gr ) ή/και της σελίδας (http://www.facebook.com/driveparkthessaloniki. )
 16. Συνάμα, οι νικητές με την παραλαβή του δώρου τους, συμφωνούν στην χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, καθώς και τη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Διοργανώτρια, χωρίς άλλη απαίτηση ή την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες ή και βίντεο των νικητών μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, κινηματογράφου καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/και του INTERNET (συμπεριλαμβανόμενων των social media) και ιδίως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Διοργανώτριας (www.drivepark.gr) ή/και της σελίδας (http://www.facebook.com/driveparkthessaloniki.gr) και να προβεί σε διαφημιστική προβολή και εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παράδοσης των Δώρων.
 17. Η Διοργανώτρια δεν θα δημοσιοποιήσει, ούτε θα διαβιβάσει σε τρίτους τα στοιχεία επικοινωνίας των νικητών και δεδομένα των συμμετεχόντων που δεν αναδείχθηκαν νικητές.
 18. Η Διοργανώτρια δεσμεύεται ότι μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας και την παραλαβή των δώρων από τους νικητές θα διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, συντάσσοντας σχετικό πρωτόκολλο καταστροφής. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στη διεύθυνση της Διοργανώτριας Εταιρείας για να ασκήσει τα δικαιώματά του πρόσβασης, διαγραφής, διόρθωσης, περιορισμού, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσης του. Έχεις δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσης σου, το οποίο μπορείς να ασκήσεις με αποστολή αίτησης στην Drivepark ). Σε περίπτωση που θεωρείς ότι η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείς να υποβάλλεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *